'Nachtzuster' Astrid de Jong presenteert 'Avondzuster'

vrijdag 3 april 2020

Vanaf komende zaterdag, 4 april, presenteert 'Nachtzuster' Astrid de Jong vier zaterdagen lang 'Avondzuster' voor MAX op NPO Radio 1.

Tussen 21.00 en 23.00 uur kunnen luisteraars bij Astrid terecht met vragen, antwoorden, verhalen en opmerkingen. Naast 'Avondzuster', blijft Astrid elke zaterdag ook gewoon 'Nachtzuster' presenteren.

In 'Avondzuster' zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en bij zoektochten. Juist in deze tijden, waarin vrijwel iedereen thuiszit, is er extra behoefte aan verbinding. In het programma 'Avondzuster' probeert Astrid de Jong op haar eigen manier een steentje bij te dragen, met informatie, maar ook voor de nodige afleiding.

Astrid de Jong: 'Ik heb heel veel zin om het programma 'Avondzuster' te gaan maken. Nu we allemaal vaak thuiszitten is het extra fijn dat we ervaringen, vragen, maar ook inzichten en kennis met elkaar kunnen bespreken en beluisteren. Dit programma draait, net als 'Nachtzuster', niet om mij, maar om de ‘gewone’ mensen die luisteren en hun vragen in de groep gooien. En juist nu wil ik heel graag de luisteraars horen!'

'Avondzuster' (4 afleveringen), vanaf zaterdag 4 april van 21.00 tot 23.00 uur op NPO Radio 1.
'Nachtzuster', elke zaterdag van 2.00 tot 6.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers