Natasja Froger en Carien Kleibeuker op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 4 januari 2020

Zondag 5 januari zijn televisiepresentatrice Natasja Froger en schaatster Carien Kleibeuker te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Natasja Froger, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is één van de nieuwe presentatoren van 'Five Days Inside'. Froger draaide voor het programma vijf dagen mee in een kliniek met Huntington-patiënten. Later dit jaar is ze, samen met haar man René en de rest van het gezin Froger, te zien in het 'wensenprogramma' Lieve Frogers.

Carien Kleibeuker, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, schaatste vorige week haar laatste wedstrijd op de lange baan. Bij het NK Afstanden werd ze tweede op de vijf kilometer. De 41-jarige Kleibeuker richt zich nu op een maatschappelijke carrière en gaat als schaatster verder op recreatief niveau. Het hoogtepunt beleefde Kleibeuker op de Spelen van Sotsji (2014), waar ze brons pakte op de vijf kilometer.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit het heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de geschiedenis van de reallifesoap.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers