Nickelodeon zoekt zangtalent!

woensdag 23 juli 2008

Vorig jaar won de Belgische Dieneke Van Gerrewey uit Lokeren de bij kinderen zeer populaire zang– en showwedstrijd. Dieneke mocht met de meidengroep KUS de studio in om een kerstsingle op te nemen. Na het succes van 'Superster The Battle' kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

'Sup

erster – The Family Battle' ziet er deze keer wel helemaal anders uit dan de vorig editie. De kids schrijven zich dit jaar namelijk in samen met hun mama, papa, oom, tante of zelfs oma en opa die kan zingen. Op die manier wordt 'Superster – The Family Battle' een show voor jong en oud, en zien tien duo's hun droom in vervulling gaan: samen met hun familielid op de planken te staan.

Nickelodeon is op zoek naar zangtalent
Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, vind je van jezelf dat je kunt zingen en heb je bovendien een mama, papa, gekke oom of nog gekkere tante of zelfs super-oma of opa die samen met jou op het podium het beste van zichzelf wil laten zien? Surf dan heel snel naar http://www.nickelodeon.nl/ en schrijf je nu in!

'Superster – The Family Battle' verwelkomt nieuwe gezichten.

Terence Schreurs, bekend van het live programma 'SuperNick' op Nickelodeon, zal de show presenteren. Zij kan zich vanwege haar eigen zangtalent extra goed inleven in de deelnemende families.

Ook in de jury zullen bekende gezichten te zien zijn. Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: niemand minder dan actrice Nicolette van Dam zal tien weken lang in de jury zitten. Nicolette zal in haar taak als jurylid van 'Superster – The Family Battle', wekelijks worden bijgestaan door 2 andere bekende Nederlandse én Vlaamse artiesten.

Nog spannendere opbouw van de battle
De opbouw van de afleveringen is anders dan vorig jaar, het belooft nog spannender te worden! De eerste twee uitzendweken staan in het teken van de audities, waarin de jury de moeilijke taak wacht om uit de vele kandidaten de tien beste familie-duo's te kiezen. Daarna volgen voorrondes waarin elke week, twee families het drie keer tegen elkaar opnemen. Achtereenvolgens staan zang-, dans-, en gecombineerde battles op het programma. In de daarop volgende halve finales wordt er zowel door kids onderling gestreden als door de familieleden. Welk familielid houdt zich ook zónder de muzikale junior staande?

Vlak voor kerst volgt als klap op de vuurpijl – de ultieme battle – in de finaleweek! De drie beste familie-duo's nemen het tegen elkaar op. Allemaal met één wens: 'Superster – The Family Battle' winnen.

Inschrijven voor 'Superster –The Family Battle' kan via http://www.nickelodeon.nl

Persbericht Nickelodeon
http://www.nickelodeon.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers