Nicolette Kluijver en Lois Abbingh op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 juni 2019

Zondag 9 juni zijn programmamaker Nicolette Kluijver en handbalinternational Lois Abbingh te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Nicolette Kluijver, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00, is vanaf maandag 10 juni op RTL 4 te zien met het nieuwe programma 'In De Voetsporen Van Dr. Pol'. Daarin gaat ze op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega voor de immens populaire tv-dierendokter Jan Pol uit Michigan. Kluijver was eerder onder meer te zien als presentator van programma's als 'Spuiten en Slikken', 'Weg met BNN', 'Expeditie Robinson' en 'RTL Boulevard'.

Lois Abbingh, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is één van de kernwaarden van het Nederlandse handbalteam. De ploeg behoort al jaren tot de wereldtop, maar de echte hoofdprijs - een internationale titel - ontbreekt vooralsnog. Abbingh werd dit seizoen verkozen tot meest waardevolle speler van de Russische competitie. Met Rostov-Don werd ze kampioen van Rusland en speelde ze de finale van de Champions League.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de geschiedenis van het derde net, NPO 3.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers