Nieuw bij MAX: 'Wat een Verhaal' met Anne-Marie Jung en André van Duin

vrijdag 15 maart 2019

Vanaf zaterdag 16 maart zendt MAX het gloednieuwe programma 'Wat een Verhaal' uit. Het nieuwe zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin wordt wekelijks uitgezonden, om 22.05 uur op NPO 1.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In 'Wat een Verhaal' zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld. Anne-Marie en André luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.


Aflevering 1 - De Lunch, zaterdag 16 maart om 22.05 uur, NPO 1
De eerste aflevering gaat over Heleen, een Zeeuwse ondernemer. Altijd als Heleen de grote stad bezoekt luncht zij op haar vertrouwde plek, bestelt ze haar vertrouwde gerecht, om te gaan zitten aan haar vertrouwde tafeltje. Maar deze keer is niets zoals het hoort te zijn...

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

'Wat een Verhaal' is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

'Wat een Verhaal' (8 afleveringen), vanaf 16 maart elke zaterdag om 22.05 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers