Nieuw seizoen 'A Place to Call Home' bij MAX

zondag 14 juli 2019

Vanaf maandag 15 juli zendt MAX elke werkdag om 17.10 uur op NPO 2 het zesde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama 'A Place to Call Home' uit.

In het zesde seizoen van de succesvolle Australische dramaserie 'A Place to Call Home' staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

Het einde van de jaren 50 is aangebroken. In Inverness proberen de bewoners van Ash Park allemaal op de een of andere manier hun angsten en problemen het hoofd te bieden. De één is beschadigd door de oorlog, de ander door het noodlot, familie, vrienden of vijanden. Behalve tegenslag, is er ook liefde en vriendschap. Voor veel van de bewoners zal het leven voorgoed veranderen.

Aflevering 1: In voor- en tegenspoed - maandag 15 juli om 17.10 uur op NPO 2
Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar de komst van nog twee onverwachte gasten zorgt voor verhitte gemoederen. In Hawaï heeft Matt het moeilijk als hij de waarheid over Georgie te horen krijgt. Anna is zwanger, maar twijfelt of ze de vader van haar kind moet inlichten. Ondertussen maakt Sarah zich zorgen om Dawn, die ook zwanger is.

'A Place to Call Home seizoen 6' (10 afleveringen), vanaf maandag 15 juli elke werkdag om 17.10 uur op NPO 2.

Persbericht Omroep MAX
http://www.omroepmax.nl
omroepmax

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers