Nieuw seizoen 'BinnensteBuiten' start met innovatie en festival

zondag 2 september 2018

In de kersverse afleveringen van 'BinnensteBuiten' vanaf 3 september koken alle chef-koks buiten in de natuur. Ramon Brugman maakt op de bbq tandoori kip met raita, Sharon de Miranda grilt halloumi én avocado, Nadia Zerouali maakt iets lekkers met lavendel, Alain Caron kookt met zeekraal en Leon Mazaïrac maakt een puur dessert met kersen.

Op tuin- en natuurgebied zoemt boswachter Marieke in op insecten in Elswout, tuinspecialist Martin knapt op het eiland Texel een tuin op en Deborah legt een snelweg aan voor bijen! Verder hebben Henk en Irene in Den Bosch een oud schoolgebouw omgetoverd tot woonhuis. In Delft ontwerpen twee architecten op de plek van een oud parochiehuis een ‘drijvende loods’ en het zwarte dijkhuis van Jan en Esther in Schardam bestaat uit een zomer- en wintergedeelte.


Naast de nieuwe afleveringen heeft een multidisciplinair team het afgelopen jaar ook gewerkt aan een innovatieve spraakgestuurde kookhulp. Chef-kok Sharon de Miranda is nu ook als voice assistent chef-kok 'BinnensteBuiten' aan te roepen in je eigen keuken. Ze begeleidt je stap voor stap door het recept. De gratis kookhulp kun je oproepen binnen de Google Assistent (app).

Ook dit jaar zijn op zaterdag 22 en zondag 23 september weer opnames voor het 'BinnensteBuiten Festival'. Alles wat BinnensteBuiten als lifestyle tv-programma zo populair maakt, lekker eten en drinken, tuin en natuur en wonen, is aanwezig op het festivalterrein op Fort Rijnauwen bij Utrecht. Ontmoet de experts en makers van het tv-programma en laat je inspireren om op een aangename en duurzame manier te leven! Kijk voor meer informatie op BinnensteBuitenFestival.nl.

'BinnensteBuiten', vanaf 3 september elke werkdag om 18.45 uur op NPO 2. En elke zaterdag de 'BinnensteBuiten weekendeditie' om 17.10 uur op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers