Nieuw seizoen 'De Fractie' bij de VPRO op NPO2

zondag 7 augustus 2016

Vanaf maandag 8 augustus is het laatste seizoen van de VPRO-dramaserie 'De Fractie' twee weken lang, iedere werkdag, te zien op NPO 2. In het derde seizoen van deze vernieuwende dramaserie, volgen we de de ontwikkelingen van de VPN-fractie en haar fractieleden.

De bekende cast keert terug en bestaat uit onder anderen: Joris Smit, Daphne Bunskoek, Han Kerckhoffs, Nadia Amin, Sandra Mattie, Mads Wittermans en Marie-Louise Stheins. Ook zijn er dit seizoen weer gastrollen van politici en journalisten.

Over 'De Fractie':
Hoewel in de serie de fractie en haar Kamerleden evenals de partij hierachter fictief zijn, maken ze deel uit van de politieke werkelijkheid: het kabinet is het huidige kabinet en de overige politici en partijen zijn wie ze zijn en heten zoals ze heten. Met fictie als handvat, is De fractie op deze manier een scherpe reflectie van wat we in grote lijnen gewend zijn te zien in het Journaal, actualiteitenrubrieken en praatprogramma’s. Deze derde serie bevat nog meer drama dan de tweede. Het scenario van de laatste serie werd mede geschreven door producent Gijs van de Westelaken.

'De Fractie', van 8 tot en met 19 augustus elke werkdag om 22.40 uur bij de VPRO op NPO2 te zien.


 

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers