Nieuw seizoen 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' bij RTL 5

zondag 1 november 2015

John Williams is terug met een spectaculair nieuw seizoen van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' bij RTL 5. Vanaf maandag 2 november ontvangt hij opnieuw zeven automobilisten die een ramp in het verkeer zijn.

John laat ze pas gaan als hij zeker weet dat het gevaar is geweken en ze hun auto én zichzelf onder controle hebben.


De zeven chauffeurs hebben ooit hun rijbewijs gehaald, sommigen zelfs in één keer, maar het is een raadsel hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Ze durven niet te rijden op de snelweg of in parkeergarages, zijn roekeloos en asociaal, raken overprikkeld in het verkeer of zijn onderweg met alles bezig behalve met autorijden. Omdat het zo niet langer kan, is het tijd om de zeven eens flink aan te pakken. De bestuurders moeten hun rijbewijs inleveren bij John en samen met hun bijrijders laten zien wat ze waard zijn in de bootcamp. Naast spannende nieuwe proeven komen er ook klassiekers voorbij zoals 'De Noodstop', 'De Waterbak', 'De Balkproef' en 'Eye Of The Needle'.

Net als in het vorige seizoen worden de deelnemers bijgestaan door autocoureur Tom Coronel en psycholoog Barbara Nanninga. Zij doen er alles aan om de chauffeurs te helpen hun rijgedrag daadwerkelijk te veranderen. Wanneer zij voldoende vertrouwen in een bestuurder hebben, krijgt diegene zijn of haar rijbewijs terug. De deelnemer die aan het eind van de serie de minste vooruitgang heeft geboekt, wordt uitgeroepen tot 'De Slechtste Chauffeur van Nederland 2015' en krijgt opnieuw rijles. Het rijbewijs van deze automobilist blijft achter slot en grendel en komt pas weer tevoorschijn als de lessen succesvol zijn afgerond en het gevaar is geweken.

'De Slechtste Chauffeur van Nederland' wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

'De Slechtste Chauffeur van Nederland', vanaf maandag 2 november om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers