Nieuw seizoen 'Music Memories' op TV 538

donderdag 12 september 2019
Foto: TV 538 - © Talpa Network 2019

Na het succesvolle eerste seizoen is 'Music Memories' terug op TV 538 en YouTube. 538-dj Igmar Felicia duikt – in een volledig vernieuwd decor - in de levens van verschillende artiesten, BN'ers & YouTubers.

De eerste vijf gasten voor het nieuwe seizoen zijn al bekend. Naast Gio Latooy, Sylvana IJsselmuiden en Willie Wartaal maken ook Thomas van der Vlugt en Nienke Plas een muzikale reis door hun leven. Aan deze line-up worden later nog zeven nieuwe namen toegevoegd.

Igmar maakt samen met zijn gasten een muzikale reis door de tijd aan de hand van verschillende tracks. Naast deze nummers zullen er in het nieuwe seizoen ook speciale videoboodschappen van (oude) bekenden en jeugdfoto’s voorbij komen. Hilarische en dierbare, maar soms ook pijnlijke herinneringen staan centraal in het nieuwe seizoen van 'Music Memories; A trip down (Music) Memory Lane'.

Op donderdag 12 september om 16.00 uur gaat het nieuwe seizoen van start op het YouTube kanaal van 538 en iedere vrijdag is het programma te zien om 17.00 uur op TV 538. Extra en exclusieve video’s zijn terug te vinden op de site van 538.

'Music Memories' Seizoen 1
Het eerste seizoen van 'Music Memories' was gezamenlijk goed voor meer dan 1,6 miljoen views op YouTube. Daarin vertelden onder meer André Hazes, Kalvijn, Giel de Winter, Famke Louise en Donnie over hun meest bijzondere muzikale herinneringen. Afleveringen zijn terug te kijken op het 538 YouTube kanaal, of via 538.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers