Nieuw seizoen 'Rozengeur & Wodka Lime' op Talpa

woensdag 8 maart 2006

Maandag 3 april start bij Talpa het zesde seizoen van de succesvolle dramaserie 'Rozengeur & Wodka Lime'. In een nieuwe reeks van 13 afleveringen draait het ook nu weer om vrouwen die alles tegelijk willen: een interessante baan, een geweldige man, leuke kinderen, een hip leven en er hoe dan ook goed uit blijven zien.

H


oofdrollen zijn er opnieuw voor Medina Schuurman als de alleenstaande moeder Donna de la Fuentera, Ghislaine Pierie als advocate Babette van Woensel en Isa Hoes als de impulsieve Catherina Donkersloot. Inez de Bruijn maakt met de rol van Alex haar debuut als televisieactrice. Geschoold op de Arnhemse toneelschool en ervaren op de planken, zet de jonge en mooie Inez een rol neer waarmee een nieuwe, boeiende verhaallijn is geboren voor het zesde seizoen van Rozengeur en Wodka Lime.

Wat ging er aan vooraf?
Aan het eind van het vorige seizoen van 'Rozengeur & Wodka Lime' stonden de vriendinnen op het punt van bevallen. Catherina kreeg een kind van Walter, de welgestelde architect met wie ze een onzekere relatie heeft. Babette, raakte in verwachting van haar buurjongen Dennis, maar koos voor een relatie met de jurist Max. Terwijl haar twee vriendinnen kinderen kregen werd Donna overvallen door de angst hen kwijt te raken. En verscheen plots haar ex-man Jasper weer…

Een nieuw seizoen Rozengeur & Wodka Lime

Vanaf maandag 3 april wordt de draad weer opgepakt. Catherina lijkt alles perfect voor elkaar te hebben. Een modern en hightech ingericht huis en een relatie met de voorkomende en welgestelde architect Walter. Maar er hangt Catherina nog heel wat boven het hoofd. Ze weet namelijk nog lang niet alles van Walter.
Babette vergt veel van zichzelf als ze zich naast het moederschap stort op een carrière als rechter. Als ook de vader van haar kind steeds ongevraagd opduikt komt dat de situatie niet ten goede.
Donna en Jasper proberen hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Maar als de omstandigheden van Jasper drastisch veranderen, voert dat de druk tot grote hoogte op.
De drie vriendinnen kunnen steevast rekenen op het commentaar van de bijdehante Alex (Inez de Bruijn), serveerster in hun stamkroeg Berlage. En ook Alex blijkt zo haar verleden en haar problemen te hebben.

'Rozengeur & Wodka Lime', maandag 3 april om 22.00 uur bij Talpa.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers