Nieuw seizoen 'SpangaS' maandag van start

zondag 30 augustus 2015

Het nieuwe schooljaar voor de leukste school van Nederland, het Spangalis College, start op maandag 31 augustus. Nieuwe leerlingen op het Spangalis College zijn Shirley Benoît, Django Kroeger, Wieteke van Vrijberghe en een nieuw gezicht voor de rol van Juliette Vrolijks.

Vanaf woensdag 19 augustus einde middag is de website van 'SpangaS' (http://www.spangas.nl) in een geheel nieuw jasje gestoken. Websitebezoekers kunnen vanaf dan een kijkje nemen in de smartphones van de hoofdpersonages uit de serie. Op die manier leren ze hun favoriete karakters nog beter kennen! Ook komen de fans middels een eigen virtuele smartphone (profiel) in contact met favoriete personages.


Al acht seizoenen lang (vanaf 2007) creëren de makers een totale wereld rondom de tv-serie. Fans krijgen op http://www.spangas.nl en social media van 'SpangaS' het hele jaar door extra en aanvullende informatie over de leerlingen van het Spangalis College en verdieping van de thema’s uit de serie. Bovendien kunnen fans onderwerpen die ze zelf via de site hebben aangedragen, terugzien in de serie.

De wereld van 'SpangaS' is daarmee groot en voor iedereen toegankelijk. Dagelijks volgen gemiddeld 300.000 kijkers de belevenissen van de populaire serie 'SpangaS' op NPO Zapp. De website http://www.spangas.nl heeft gemiddeld 200.000 bezoekers per maand. Bovendien heeft de 'SpangaS' Facebookpagina meer dan 80.000 likes en volgen ruim 47.000 fans 'SpangaS' op Instagram.

'SpangaS', vanaf  maandag 31 augustus om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers