Nieuw seizoen van 'I Can Make You A Supermodel' bij RTL 5

zondag 30 augustus 2015

Op straat ontdekt worden als model is niet zo vanzelfsprekend. Maar sommige meisjes hebben het geluk dat ze tegen modellenagent Paul Fisher aanlopen.

In het nieuwe seizoen van 'I Can Make You A Supermodel', te zien vanaf maandag 31 augustus bij RTL 5, bewijst Paul opnieuw dat hij dromen kan waarmaken en meisjes van girl next door kan transformeren tot topmodel. Zo ontdekt hij in de eerste aflevering een meisje op straat, dat een maand later al haar debuut maakt op de Fashion Weeks van Londen, Parijs én Milaan. Daarnaast is zij ook al het campagnegezicht van Céline en heeft zij voor merken gelopen als Fendi en Gucci. Maar lukt het Paul om iedere week aan de torenhoge verwachting te voldoen?

Dat Paul succesvol is blijkt ook uit het eerste seizoen. Daarin ontdekte Paul onder andere Julie Hoomans. Onder de vleugels van Paul ontpopte zij zich tot supermodel. Het afgelopen jaar schitterde zij op de catwalks van Parijs, London en New York voor merken en designers zoals Chanel, Dior, Louis Vuitton, Calvin Klein en Valentino.

Geboorte topmodel
Acht afleveringen lang gaat Paul met zijn team op zoek naar nieuwe gezichten. Ze doorkruisen heel Nederland om van nietsvermoedende meisjes het nieuwe topmodel te maken. Tijdens een professionele fotoshoot selecteert Paul drie tot vijf modellen die worden klaargestoomd voor het echte werk. Elke aflevering is te zien dat één of twee van hen een opdracht krijgt voor een internationaal merk of magazine en is te zien dat in korte tijd ‘normale meisjes’ opbloeien tot echte catwalk queens.

'I Can Make You A Supermodel' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'I Can Make You A Supermodel', vanaf maandag 31 augustus bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers