Nieuwe aflevering van 'Droomhuis Gezocht' bij MAX

woensdag 1 mei 2019

Op basis van het budget van de stellen gaat Sybrand op zoek naar drie geschikte huizen. Ook geeft hij praktische tips over waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis.

De dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. Carrie ten Napel bezoekt bijzondere plekken op de droomhuis-bestemming.

Spanje
De 64-jarige Tom is met vervroegd pensioen. Hij werkte in een bakkerij. Corrie is 61 en leidt mensen op tot schoonmaker. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaan. Wat begon met het Pieterpad van Pieterburen naar Maastricht, liep uit tot een wandeltocht van Nederland naar Santiago de Compostella.

Eén route langs de kust – El Camino Norte – heeft zo veel indruk op ze gemaakt, dat het stel nu aan deze route op zoek is naar een pelgrimshuis. Ze willen graag met anderen delen wat zij ook hebben ervaren. Een aparte ruimte bij het huis, om wandelaars te ontvangen, is dan ook belangrijk.

Carrie trekt in deze aflevering ook de wandelschoenen aan. Zij legt 30 kilometer van de geliefde route van Tom en Corrie af, om het echte pelgrimsgevoel te ervaren. Verder brengt Carrie een bezoek aan het Guggenheim Museum.

'Droomhuis Gezocht', Donderdag 2 mei om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers