Nieuwe avonturen in aantocht op 'Chateau Meiland'

zondag 22 maart 2020
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020

Na al het verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus de hoogste tijd voor een welverdiende vakantie.

Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife om zelf eens een keertje in de watten te worden gelegd. Na de vakantie is het tijd om weer volle bak aan het werk te gaan. Er is genoeg te doen nu het winterseizoen op z’n einde komt en het hoogseizoen weer nadert. Uiteraard gaat alles gepaard met de nodige hectiek en hilariteit.


De welverdiende vakantie in Spanje is met name voor Nadège, die geen paspoort heeft, nog nooit heeft gevlogen en zelfs nog nooit buiten het dorp kwam, een hele ervaring. Terug op het Chateau Marillaux is de chaos er niet minder op geworden en naast het verzorgen van de gasten moet er ook nog veel aan het kasteel gebeuren. Het vervallen bijgebouw dat op instorten staat moet binnen één maand toch echt omgetoverd worden tot luxe gîte. Martien struint alle brocantes in de wijde omgeving af voor de juiste inrichting. En voordat het hoogseizoen begint moet er een septic tank aangelegd worden, het terras rond het zwembad afgemaakt, het woonvertrek op orde gemaakt en de buitenboel moet geschilderd. Kortom; de handen moeten weer uit de mouwen. De beslissing om uiteindelijk terug naar Nederland te gaan heeft daarnaast ook voor veel rumoer gezorgd. Wat is de familie precies van plan en hoe pakken ze het aan…?

Het programma wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland', vanaf maandag 23 maart om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers