Nieuwe MTV-serie over poppen, seks en geweld

vrijdag 15 augustus 2008

Denk je nog steeds dat poppen alleen lief en knuffelbaar zijn? Think again! Vanaf 1 september zendt MTV de absurdistische Britse sitcom 'Fur TV' uit. Lapeño, Fat Ed en Mervin zijn drie poppen die zich staande moeten houden in de mensenwereld.

Hier

bij zijn ze niet vies van een louche handeltje hier en daar! De combinatie van maffe personages, goed getimede grappen en hilarische scripts zorgen ervoor dat 'Fur TV' nu al in het rijtje van legendarische MTV series gezet kan worden. Dit bonte gezelschap geeft een hele nieuwe betekenis aan sex, drugs en pop & roll!

In Engeland bleek 'Fur TV' een ware kijkcijferhit. De serie, die ooit begon als korte film, werd in 2003 bekroond met de BBC Greenlight Award voor beste nieuwe comedy. In 2004 mocht 'Fur TV' ook nog eens de Rose D'Or voor beste pilot in ontvangst nemen op het Montreux TV Festival. Na deze successen op de BBC was de serie in 2008 te zien op het Britse MTV One. Nu is Nederland aan de beurt. Fur mag weer!

Lapeño
Maak kennis met de Braziliaanse vrouwenverslinder Lapeño, alias DJ Peenie. Met zijn zonnebril, gladde praatjes en latin accent is hij de coolste van het stel. Als Lapeño niet achter zijn draaitafels staat, is de kans groot dat hij een willekeurig model trakteert op een goede portie poppenseks. Niet alles is namelijk zo zacht aan hem! Ondertussen moet hij er ook nog eens voor zorgen dat zijn twee huisgenoten niet in zeven sloten tegelijk lopen.

Fat Ed & Mervin
Fat Ed is een hard rockende bierdrinker met weinig gevoel voor tact. Hij is de frontman van de hardste band ter wereld: Stinkhole! Ook is hij niet vies van een scheldpartij. Het liefst in combinatie met een dosis fysiek geweld. Zijn favoriete doelwit is de sullige pornoverslaafde Mervin, de laatste huisgenoot. Mervin wil dolgraag een vriendin, maar kan nog een hoop leren van Lapeño. Nu houdt hij het maar bij zijn vieze blaadjes, zo vaak al hij furrily kan!

Rent Boys
In de aflevering Rent Boys hebben de jongens geen geld meer voor de huur. Lapeño geeft Mervin en Fat Ed de taak dit probleem op te lossen. Hij heeft namelijk wel meer te doen. Met hun poppenlogica komen ze met de perfecte oplossing: Een sekstape! Dat moet toch wel big bucks opleveren?! Stiekem filmen ze Lapeño met een van zijn vriendinnen. Het wordt een groot internetsucces. Deze poppen kennende ligt een glijpartijtje echter altijd op de loer!

'Fur TV' is nu al een veelbesproken serie op internet. Check de Britse site http://www.mtv.co.uk/channel/mtvuk/shows/furtv voor een voorproefje.

'Fur TV', vanaf 1 september iedere maandag om 23.00 uur en herhaling vanaf 6 september iedere zaterdag om 23.10 uur op MTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers