Nieuwe reeks 'Steenrijk, Straatarm' van start met twee Amsterdamse gezinnen

maandag 26 maart 2018

De familie Tardy woont in de Amsterdamse grachtengordel en hoeft nooit na te denken over hun bestedingspatroon. Om te ondervinden hoe het is om met minder rond te moeten komen, ruilt het welvarende gezin in de eerste aflevering van een nieuwe reeks 'Steenrijk, Straatarm' een week lang van huis en budget met de familie Otten.

Zij wonen slechts een aantal kilometer verderop in de Bijlmer, zijn werkloos en leven met z’n vijven van een paar tientjes per week. Hoe zullen het rijke en het arme gezin hun nieuwe levensstijl ervaren? 'Steenrijk, Straatarm' is vanaf 27 maart weer te zien bij SBS6.

Wanneer de gezinnen hun nieuwe onderkomen voor een week binnenstappen, zijn beide families in shock. Zo zijn Alex Tardy, die zijn vermogen vergaarde met vastgoed en een goed lopende bed & breakfast, en zijn vrouw Maureen Powel, stylist, influencer en model, verbaasd over het feit dat de slaapkamer en de woonkamer slechts één ruimte is. Op hun beurt kan de familie Otten, bestaande uit vader Jeffrey, moeder Julitza en hun drie kinderen, nauwelijks geloven dat er maar liefst vijf toiletten in het luxueuze herenhuis aanwezig zijn. Zullen de families aan hun nieuwe leefpatroon kunnen wennen of verlangen ze na een week weer terug naar hun eigen vertrouwde omgeving?

Voorheen trok 'Steenrijk, Straatarm' gemiddeld 1 miljoen kijkers per aflevering. Het marktaandeel in de doelgroep 25-54 jaar was 16,5 % (inclusief uitgesteld kijken).

'Steenrijk, Straatarm' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Steenrijk, Straatarm', wekelijks vanaf dinsdag 27 maart om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers