Nieuwe seizoenen 'Met De Deur In Huis' en 'Zullen We Een Spelletje Doen?' bij SBS6

vrijdag 26 augustus 2016

Vanaf 27 augustus staat de zaterdagavond van SBS6 in het teken van gezelligheid en spelletjes met nieuwe seizoenen van 'Met De Deur In Huis' en 'Zullen We Een Spelletje Doen?'.

Nieuw in 'Met De Deur In Huis' is het Amerikaanse typetje Jill Lopez van Tineke Schouten, die net als de typetjes uit het vorige seizoen rondsnuffelt in huizen van BN'ers. In 'Zullen We Een Spelletje Doen?' ontvangen Kim-Lian, Nick en Simon leuke gasten en spelen ze samen weer de nodige spellen.


'Met De Deur In Huis'
Kees Tol presenteert 'Met De Deur In Huis' waarin Tineke Schouten de kijkers en het panel in de studio een rondleiding geeft door huizen van bekende Nederlanders. Naast Bep Lachebek en Mijnheer Eddie komt dit seizoen Jill Lopez over uit Hollywood om te kijken hoe het gesteld is met de glamour in de huizen van bekend Nederland. Jill Lopez is de tante van Jennifer Lopez en in het dagelijks leven coacht ze Hollywoodsterren. Jill Lopez wordt uiteraard vertolkt door Tineke. Het panel in de studio, bestaande uit Patty Brard, Maik de Boer en Ruben van der Meer, moet op basis van het interieur en hints raden van welke BN'er het huis is.

'Zullen We Een Spelletje Doen?'
In 'Zullen We Een Spelletje Doen?' ontvangen Kim-Lian, Nick en Simon dit seizoen onder anderen Arjen Robben en Fred van Leer en liefdeskoppel Airen Mylène en Taeke Taekema. Arjen is speciaal voor de opnames van 'Zullen We Een Spelletje Doen?' naar Nederland gekomen. 'Zullen we een spelletje doen? is een van mijn favoriete programma's en Simon kan wel wat hulp gebruiken zag ik in het vorige seizoen. Toen ik gevraagd werd voor het nieuwe seizoen wilde ik die kans natuurlijk met beide handen aangrijpen! Speciaal voor hun heb ik München even verlaten, voor Nick en Simon wilde ik wel overkomen naar Nederland', grapt Robben. 'Samen met Simon heb ik de nodige punten binnengesleept. Of het genoeg is voor de overwinning zie je volgende week zaterdag.'

Ook zijn er een aantal nieuwe spellen toegevoegd aan het programma. Zo moeten spelers in het onderdeel 'Met open mond' vragen stellen met een mondspreider in en dat valt nog niet mee.

'Met De Deur In Huis', vanaf 27 augustus om 20.00 uur bij SBS6.

'Zullen We Een Spelletje Doen?', vanaf 27 augustus om 21.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers