Peter Brusse en Pieter de Waard op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 9 december 2017
Foto: © Omroep MAX 2015

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur schrijver, journalist en anglofiel Peter Brusse én Telstar-voorzitter Pieter de Waard.

Peter Brusse, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, was van de jaren zestig tot de jaren tachtig journalist in Engeland. Hij was onder meer correspondent voor de Volkskant en het 'NOS Journaal'. In die tijd raakte hij ook gefascineerd door het Britse koningshuis. En dat komt goed uit, want speciaal voor 'De Perstribune' duikt Peter Brusse in het nieuwe seizoen van de Netflix-hit 'The Crown', over het leven van koningin Elizabeth.

Pieter de Waard, te gast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is kleurrijk voorzitter van eerste divisie-club Telstar. Onlangs werd hij in de Volkskrant nog 'de leukste man in de voetballerij' genoemd. Met zijn club scheerde hij diverse keren langs de financiële afgrond, maar inmiddels lijkt Telstar in rustiger vaarwater te verkeren en draait de club mee bovenin in de Jupiler League.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag bij Michael Mols, tegenwoordig jeugdtrainer bij FC Utrecht en vroeger ook speler bij die club. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken onder meer stil bij het nieuwe programma van Jan Versteegh, Jan wordt vader. Verder in 'De Perstribune' aandacht voor de toekomst van de Champions League op de Nederlandse tv: ligt die achter de decoder óf toch op een open net?

'De Perstribune' wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 10 december tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers