Prachtige herenigingen in een nieuw seizoen 'Hello Goodbye'

donderdag 6 september 2018

Vanaf vrijdag 7 september is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen van 'Hello Goodbye'. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken. Verhalen over liefde, vriendschap en familiebanden.

Joris Linssen: 'Ook dit seizoen valt me op hoe open de mensen zijn, die ik op Schiphol spreek. Het is fascinerend hoe diep we soms gaan, midden in alle drukte. De gesprekken geven een goed beeld van wat er speelt in onze samenleving. Zo werd ik enorm geraakt door een gesprek met een Alzheimer-patiënt en zijn echtgenote of toen ik een jonge vrouw sprak die midden in een burn out zit. Ontroerende ontboezemingen, echt en puur, dat is de kracht van 'Hello Goodbye'.'


In de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Hello Goodbye' het verhaal van een man die werd gered door zijn hond, wacht een moeder met smart op haar kleine vriendinnetje, vertelt een man hoe de liefde van zijn leven zijn ex werd en hoopt een vrouw dat haar man, die de ziekte van Alzheimer heeft, hun dochter nog zal herkennen.

'Hello Goodbye', vanaf vrijdag 7 september om 22.20 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers