Ranomi Kromowidjojo vs Ferry Weertman in Battle of the Sexes van 'Bureau Sport'

donderdag 6 juli 2017
Foto: BNN-VARA - © Annemieke van der Togt 2017

Vrijdagavond 7 juli om 20.30 uur is de vierde aflevering van het VARA-programma 'Bureau Sport' te zien op NPO 3. In 'Bureau Sport' onderzoeken Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wondere wereld van de sportvrouw en gaan zij na in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten.

In de aflevering van vrijdag een speciale Battle of the Sexes tussen twee Olympisch kampioenen. Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend Ferry Weertman! Wie zal er winnen?

Verder in de aflevering een ontmoeting met Vivianne Miedema, de vrouw die de ster van het EK Vrouwenvoetbal in eigen land moet worden. Handbalinternational (en ex-model) Yvette Broch vertelt over haar sportlichaam en Erik en Frank spreken met Suzanne Huurman, de enige vrouwelijke clubarts in het Nederlandse betaalde voetbal (Go Ahead Eagles), over werken in het mannenbolwerk. Daarnaast een analyse van Nynke de Jong en aan de vrouwensportbar praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo en Oranje voetbalinternational Merel van Dongen over vooroordelen over vrouwensport.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers