'Ripley's Believe It Or Not' op Discovery

donderdag 10 oktober 2019

Begin van de vorige eeuw verbaasde cartoonist en amateur-antropoloog Robert Ripley zijn publiek met het tonen van opmerkelijke feiten en bijzondere personen die hij tegenkwam tijdens zijn reizen over de wereld.

Nu honderd jaar later wordt zijn werk voortgezet door acteur Bruce Campbell die misschien nog wel extremere gevallen laat zien. Wat te denken van Rick Smith die speelkaarten kan werpen alsof het vlijmscherpe messen zijn en met uiterste precisie een komkommer, een blikje of zelfs een rondvliegend voorwerp doormidden kan splijten. Of degenslikker Dai Andrews die zelfs een gekromd zwaard in zijn lichaam kan laten glijden.

Bijzonder is ook Ted Richards, alias Ted Parrot Man die zo bezeten is van papegaaien dat hij er zelf eentje wil worden. Niet alleen heeft hij van zijn huis een kooi gemaakt en eet hij samen met zijn papegaaien hetzelfde voer, hij heeft ook zijn gezicht laten tatoeëren in de structuur van een papegaai. Ted is zelfs zover gegaan dat hij zijn ogen heeft laten inkleuren en zijn oren heeft laten weghalen! Wie het niet gelooft, kan het zelf bekijken in de verrassende serie 'Ripley’s Believe It Or Not'.

'Ripley's Believe It Or Not', vanaf vrijdag 11 oktober om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers