Ronald en Frank de Boer in nieuw seizoen 'Het Zijn Net Mensen'

vrijdag 17 maart 2017

Ronald en Frank De Boer maken hun gezamenlijke debuut als kandidaat in een spelshow. In het derde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen' strijden ze samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali om wie van hen de meeste kennis heeft over het dierenrijk.

In het voetbal is de onderlinge strijd nooit beslist, maar in deze quiz wordt wel duidelijk wie van hen de winnaar is op het gebied van kennis over het dierenrijk. 'Als we meedoen willen we winnen. Dat is altijd zo. We laten zelfs onze kinderen nooit expres winnen.' Naast hun kennis over de fauna helpt een zenuwslopend potje hamsterbal te bepalen wie van de twee er vandoor gaat met de winst.

In 'Het Zijn Net Mensen' onderwerpt presentator Humberto Tan BN'ers aan de meest merkwaardige quizvragen over dieren. Met tekst en uitleg van dé ultieme kenner van het dierenrijk Arjen Postma blijkt eens te meer dat het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van dieren vaak verrassend klein is. De teams doen onder leiding van hun captains in verschillende spelrondes als 'Hoe Een Koe Een Haas Vangt' en 'Maak Dat De Kat Wijs' hun uiterste best om de juiste antwoorden te geven, zo nodig met behulp van creativiteit, humor en interactie met het publiek.

Gasten
In het nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin komen naast Ronald en Frank de Boer dit jaar Frans Bauer en Lauren Verster, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannenkoek en Miljuschka Witzenhausen, Kees Tol en Romy Monteiro en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs. 'Het Zijn Net Mensen' wordt geproduceerd door Warner Bros.

'Het Zijn Net Mensen', vanaf 18 maart om 21.40 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers