Ruben Hein, Maurits Fondse en Dirk Jongen te gast bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 8 maart 2019

Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX-radioprogramma's op NPO Radio 5. Onder anderen Ruben Hein, Maurits Fondse en Dirk Jongen zijn te gast.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
De vrolijke zaterdag van NPO Radio 5 start met 'Wekker-Wakker-Weekend!'. Jan Rietman spreekt Willeke Alberti. De grande dame van de Nederlandse muziek wordt volgend jaar 75. Ze vertelt hoe ze dat viert. Verder duikt Jan weer in zijn Los Vast-archief. Je hoort nieuwe countrymuziek in Country Roads en er zijn mooie prijzen te winnen in het 100 jaar radiospel.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag op NPO Radio 5 zijn ochtendprogramma 'Je Dag is Goed'. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit op vrijdag cabaretier Roel C. Verburg de week af met een lied dat hij schrijft naar aanleiding van een opvallend nieuwsbericht.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Liefhebbers van Billy Joel opgelet! Dinsdag 12 maart is Maurits Fondse te gast in 'De MAX!'. Aan de hand van Joels beroemde songs, vertelt Fondse in zijn voorstelling The Story of Billy Joel het levensverhaal van de in The Bronx geboren straatjongen, die nu één van ’s werelds succesvolste artiesten aller tijden is.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In 'TinekeShow' ontvangt Jan Rietman op vrijdag 15 maart zanger Ruben Hein, die met zijn toer Boventoon de Nederlandse theaters afreist. Ook Dirk Jongen, een jong talent aan het muziekfirnament is te gast.

'Ron Wacht op de Nacht' – Vanaf 1 maart van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht' bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers