Ruud de Wild en Jacco Eltingh op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 16 november 2019

Zondag 17 november zijn radio-dj Ruud de Wild en oud-tennisser Jacco Eltingh te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Met Ruud de Wild, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, openen we de Week van de Podcast. Want De Wild is niet alleen één van de bekendste dj's van Nederland (tegenwoordig elke werkdag te horen op NPO Radio 2 met 'De Wild In De Middag'), hij maakt ook één van de populairste podcasts: 30 MINUTEN RAUW. Daarin vraagt hij prominente Nederlanders in dertig minuten het hemd van het lijf.

Jacco Eltingh, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is tegenwoordig technisch directeur van de tennisbond. Komende week is hij in Madrid, waar het Nederlandse mannenteam de Davis Cup Finals speelt. Eltingh speelde zelf zestien partijen voor het Nederlandse Davis Cup-team, waarvan hij er tien won. In de jaren negentig vormde Eltingh een gouden dubbel met Paul Haarhuis, tegenwoordig bondscoach van Oranje.

Verder in 'De Perstribune' onder meer een bijdrage van Ron Vergouwen. Hij zet zijn Guilty Podcast Pleasures op een rij.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers