Ryanne van Dorst en Thomas Cammaert in 'Ranking the Stars'

zaterdag 17 juni 2017

De zomermaanden komen er weer aan, dus maakt Paul de Leeuw zich op voor een nieuw seizoen van 'Ranking the Stars'. Iedere week geven de tien BN'ers uit het panel zich weer helemaal bloot.

Wie beschikt over een gezonde dosis humor? En wie kan er scherp uit de hoek komen? Dit seizoen zijn Ryanne van Dorst, Thomas Cammaert, Imanuelle Grives en Remy Bonjasky de nieuwe gezichten in het panel. Verder zie je onder anderen Fred van Leer en de vaste panelleden Richard Groenendijk en Patty Brard.


Wie van deze tien sterren wordt als eerste uit een overboekt vliegtuig gehaald? En wie van hen is de beste verleider op Temptation Island? In het wekelijks wisselende panel ontvangt Paul de Leeuw in de eerste aflevering: Richard Groenendijk, Patty Brard, Ryanne van Dorst, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi, Sylvia Geersen en Remy Bonjasky.

De BN'ers delen hun visie op vragen die confronterend voor zichzelf en de overige deelnemers zijn. In een lijstje van plek 1 tot en met plek 10 worden zij door elkaar en honderd man publiek gerangschikt. De BN'er die deze uitkomst het best weet in te schatten, wint het spel. Door een draai van Paul de Leeuw aan het nieuwe Rad wint hij of zij kaarten voor een fantastisch of verschrikkelijk concert.

'Ranking the Stars', vanaf 18 juni zes zondagen te zien om 22.00 uur bij BNN op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'112 Vandaag' bij RTL 5

Welke verhalen gaan schuil achter de meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.
'112 Vandaag', om 21.30 uur op RTL 5.

Dossiers