SBS 6 brengt special 'K2 Zoekt K3: K3 weer compleet'

donderdag 19 november 2009

Na de zoektocht naar de nieuwe zangeres van de populaire meidengroep K3 zendt SBS 6 een exclusieve special uit over het verloop van de maanden na de sensationele finale van K2 zoekt K3. Hier kwam de Nederlandse Josje als grote winnares uit de strijd. Hoe heeft zij deze wedstrijd ervaren, wat gebeurde er in de periode daarna en hoe is het eigenlijk voor Karen en Kristel om met een nieuwe zangeres een trio te vormen?

Maar liefst 2,4 miljoen Nederlanders zagen op zaterdag 3 oktober hoe Josje het gouden trio K3 weer compleet maakte in de spannende finale van 'K2 zoekt K3'. Wegens het overweldigende succes van het programma besloten SBS 6 en vtm na de laatste uitzending om de camera’s door te laten draaien om vervolgens een special te maken over de beginperiode van de nieuwe formatie van K3.


In deze exclusieve documentaire krijgt de kijker een blik achter de schermen van een van de meest hectische periodes uit de geschiedenis van K3. Aan bod komen onder andere de optredens van de grote theatertour door heel Nederland en België die meteen van start ging na de laatste uitzending, het inzingen van een nieuw album en optredens in tv-shows.

'K2 Zoekt K3: K3 weer compleet', zaterdag 5 december om 20.00 uur bij SBS 6.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers