Shirma Rouse en Geike Arnaert bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 26 april 2019

Van zaterdag 27 april tot en met vrijdag 3 mei staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.

 

 


'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Op zaterdag 27 april opent Jan Rietman in 'Wekker-Wakker-Weekend!' de festiviteiten rond Koningsdag. Hoe pakken de luisteraars het Oranjefeest dit jaar aan? Op welke vrijmarkt gaan ze zitten en kennen ze het Wilhelmus wel goed? Natuurlijk belt Jan ook met de jarige Tineke de Nooij, die haar verjaardag viert op Paleis Soestdijk. Verder is er feestelijke muziek te horen in Country Roads.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op zaterdag 27 april viert Tineke haar 78ste verjaardag vanuit de Orangerie op Paleis Soestdijk. Ze zal hier weer traditiegetrouw de Tineke Trofee uitreiken aan iemand die zich met hart en ziel inzet voor de medemens of de samenleving. Op vrijdag 3 mei is zangeres Shirma Rouse te gast. Zij vertelt over haar concerten, waarin ze een eerbetoon geeft aan Aretha Franklin.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma 'Je Dag is Goed'. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. In Je dag is goed worden luisteraars het hele seizoen bijgepraat over het wel en wee in de Formule 1. Jeroen belt op maandag 29 april met pitreporter Jack Plooij over de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan. Hoe heeft Max Verstappen het er vanaf gebracht?

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen met zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

'​De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op dinsdag 30 april ontvangen Manuëla en Henkjan de Belgische zangeres Geike Arnaert in Club de MAX!. We kennen haar van de grote hit Zoutelande die zij scoorde samen met BLØF.

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers