Sjors Fröhlich en Kiran Badloe op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 5 oktober 2019

Zondag 6 oktober zijn BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich en de kersverse wereldkampioen surfen Kiran Badloe te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur, op NPO Radio 1.

Sjors Fröhlich, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is sinds 2013 hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, de enige landelijke commerciële nieuwszender van Nederland. Ook nu de radio dit jaar zijn honderdste verjaardag viert, is Fröhlich ervan overtuigd dat het medium toekomst heeft. Hij zet vol in op onder meer gepersonaliseerde content, podcasts en smart speakers. In het verleden was Fröhlich onder meer DJ bij Hilversum 3 en verslaggever bij 'NOS Radio Tour de France'.

Surfer Kiran Badloe, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, werd vorige week voor het eerst in zijn sportloopbaan wereldkampioen. Op het Gardameer bleef hij zijn grote concurrent (en vriend) Dorian van Rijsselberghe voor. Badloe is samen met Van Rijsselberghe verwikkeld in een spannende strijd om een plek op de Spelen van Tokio. Er is slechts één Olympisch surfticket beschikbaar. Na twee van de drie beslissingswedstrijden is de stand nu 1-1. Begin volgend jaar is dé beslissingswedstrijd.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor 'De Onvergetelijke Luisterlijst', een lijst met honderd legendarische radiofragmenten, -programma's en -makers, die vrijdag 4 oktober door de NPO wordt gepresenteerd in het kader van '100 jaar radio'.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers