Sky Ra­dio The Christmas Station onbetwiste nummer 1 tijdens Kerst

vrijdag 30 december 2016

Sky Radio The Christmas Station is de populairste radiozender van Nederland in de periode 6 tot en met 26 december 2016. Dit blijkt uit onderzoek, uitgevoerd door RadioCall, in opdracht van Sky Radio.

5,8 miljoen Nederlanders luisterden in de weken voor en tijdens Kerst naar The Christmas Station. 1 op de 4 Nederlanders luisterde op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag naar Sky Radio. Dit is een stijging van ruim 20% ten opzichte van vorig jaar. De luisteraars waardeerden de speciale programmering met het hoge rapportcijfer 7,3.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: 'Het is geweldig dat zoveel mensen Kerst vieren met Sky Radio. Er is veel concurrentie, maar luisteraars weten gelukkig dat de ultieme kerstsfeer alleen te vinden is bij The Christmas Station. Fijn dat we daar zoveel mensen een plezier mee doen. We verheugen ons alweer op de Kerst van 2017!'

Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM stond van 6 december tot en met 26 december geheel in het teken van non-stop kerstmuziek. De hele maand kwamen op het #1 non-stop muziekstation populaire en bekende kersthits voorbij zoals 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey, 'Last Christmas' van Wham! en 'Driving Home For Christmas' van Chris Rea.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers