Sky Radio biedt luisteraars laatste kans om Adele live te horen

maandag 31 oktober 2016

Sky Radio stuurt haar luisteraars van 14 tot en met 17 november naar Mexico City voor een van de laatste concerten van Adele. De wereldster sluit op dinsdag 15 november haar '25' World Tour af in de hoofdstad van Mexico en kondigde onlangs aan na deze tour tien jaar geen buitenlandse optredens meer te geven.

Luisteraars van het #1 non-stop muziekstation maken tot vrijdag 4 november 16.00 uur via Facebook en Instagram kans om de zangeres nog één keer live te horen.

Off to Mexico
De winnaars verblijven van 14 tot en met 17 november in Mexico City, waar zij op dinsdag 15 november toegang hebben tot het concert van Adele. Naast toegang tot het concert, verblijven de winnaars in een hotel in de stad en is het vervoer geregeld.

Luisteraars maken van maandag 31 oktober tot vrijdag 4 november 16.00 uur kans op de tickets voor het concert. Deelnemen aan de actie is mogelijk via de Facebook-pagina en Instagram-pagina van Sky Radio. Uit alle deelnemers wordt één winnaar gekozen, die voor twee personen tickets wint.

Non-stop Adele
Sky Radio biedt speciaal voor alle Adele-fans de online playlist 'non-stop Adele' met 24/7 hits van de Britse zangeres. Naast haar grootste nummers als Rolling in the Deep, Set Fire to the Rain en Hello zijn onder andere concertregistraties en niet eerder uitgezonden materiaal te horen.

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers