Sky Radio lanceert 'Sky Lovesongs'

vrijdag 27 december 2019

Sky Radio lanceert 'Sky Lovesongs', een nieuw avondprogramma voor de meest relaxte afsluiting van de dag. Vanaf vandaag kunnen luisteraars elke avond twee uur non-stop genieten van de beste lovesongs aller tijden.

Van Adele tot Whitney Houston, van Ed Sheeran tot Robbie Williams en van P!nk tot Phil Collins, ze komen allemaal voorbij. 'Sky Lovesongs' wordt iedere dag van 22.00 tot 00.00 uur uitgezonden bij Sky Radio.

Het nieuwe avondprogramma 'Sky Lovesongs' is ontstaan naar aanleiding van het succes van het online station Lovesongs dat Sky Radio aanbiedt via Skyradio.nl en de gratis Sky-app. Lovesongs is één van de meest beluisterde onlinestations van Talpa Network en een dagelijks programma in de lijn van dit station op de hoofdzender Sky Radio is daarom een logische stap.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: 'In 2019 is de comeback van de mooi geproduceerde popmuziek ingezet. Een tijd lang moest alles vooral een beat hebben en veel autotune, maar met de enorme hits van Guy Sebastian, Lewis Capaldi, Lady Gaga, Duncan Laurence en natuurlijk Danny Vera zie je dat ook mooie ballads en lovesongs weer 'in' zijn. Deze trend zal zeker nog doorzetten, want ook de nieuwe hits van Coldplay, Selena Gomez en zelfs van hiphop-act Post Malone zijn pop-ballads. Dus hoog tijd om dat weer een vaste plek in onze Sky-programmering te geven. Elke avond van 22.00-24.00 uur, de meeste relaxte manier om je dag af te sluiten.'

'Sky Lovesongs' is vanaf 27 december iedere avond tussen 22.00 en 00.00 uur te horen bij Sky Radio.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers