SLAM! start 2019 met nieuwe programmering

woensdag 12 december 2018

SLAM! start op 7 januari het jaar met een nieuwe programmering. Zo krijgt de SLAM!40 een prominente plek op de donderdagmiddag, daarmee wordt de hitlijst van SLAM! eerder gepresenteerd dan alle andere hitlijsten.

Ook krijgt de ochtendshow met de meeste muziek een nieuw gezicht met DJ Joey van der Velden, die afgelopen jaar al geregeld te horen was als vaste invaller.


Populairste programma
Anton van Lieshout, station director SLAM!: ''De 'SLAM!40' is na de 'MixMarathon' het populairste programma onder de luisteraars van SLAM!. Juist om die reden brengen we deze hitlijst voortaan op donderdagmiddag, eerder in de week dan andere lijsten. Zo kun je aan het eind van je werkdag óf juist onderweg naar huis genieten van de 40 populairste dancetracks van het moment.'

Per januari gaat de radiozender nog meer inspelen op de belangrijkste behoefte van haar luisteraars; veel muziek. 'De energieke muziekmix van SLAM! is volgens ons alles wat je nodig hebt om je werkdag door te komen. De presentatie van deze uren overdag is goed in handen bij doorgewinterde SLAM! DJ’s als Joost Burger, Jordi Warners en Michiel Jurrjens. Met Joey als uitbreiding van het vaste team zijn we helemaal klaar voor het komende jaar', aldus van Lieshout. SLAM! is daarmee het station voor veel, nieuwe muziek.

De volledige programmering op SLAM! van maandag tot en met donderdag:

06.00-09.00 Joey van der Velden
09.00-12.00 Joost Burger
12.00-13.00 Housuh in de Pauzuh
13.00-16.00 Jordi Warners
16.00-19.00 Michiel Jurrjens (donderdag: SLAM!40)
19.00-22.00 Club Ondersteboven met Tom & Bram
22.00-00.00 Harm & Kees

Op vrijdag staat de start van het weekend centraal met de 'SLAM! MixMarathon': de lekkerste DJ sets 24 uur lang in de mix. Middels deze programmering versterkt SLAM! haar karakter als de dance zender van Nederland met de meeste nieuwe muziek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers