Spike brengt sportevent Bellator MMA live naar de kijker

vrijdag 3 mei 2019

Zaterdag is de eerste Nederlandse live uitzending van de Bellator European Fight Series op tv-zender Spike met Bellator Birmingham. Het MMA sportevent van de op één na grootste MMA-organisatie ter wereld is vanaf 23.00 uur live en exclusief te zien op de Viacom-zender Spike.

De eerste vrouwelijke mixed martial arts (MMA) wereldkampioen ooit, Marloes Coenen presenteert deze spectaculaire liveshow samen met JayJay Boske. Naast de presentatie stapt Coenen ook in de rol van co-commentator. Spike brengt met een echt on-the-ground gevoel de actie van dit spannende mixed martial arts event naar de kijker.


Dit ultieme MMA- evenement zal worden bekroond door een bloedstollende wedstrijd tussen de lichtgewichten Brent Primus (voormalig wereldkampioen) en Tim 'The Experiment'  Wilde. Dit MMA event is de tweede aflevering van zes geplande Bellator European Fight Series die in diverse landen in Europa zullen plaatsvinden.

De Amerikaanse Primus uit Eugene, Oregon heeft een bijna perfecte staat van dienst. Hij maakte zijn Bellator MMA debuut in september 2010 en bleef acht series ongeslagen beter. Hij scoorde zes overwinningen op rij waaronder de wereldtitel en een overwinning op de huidige titelhouder Michael Chandler.

Tim Wilde, uit Cannock zal zijn Bellator debuut maken en zich invechten in de rankings. Hij zal trachten de menigte in Birmingham voor zich te winnen. Wilde geniet van een drievoudige win streak en zal er naar streven om nummer vier met bloed en zweet te laten landen in de Bellator cage.

De voormalige BAMMA en Cage Warriors veteraan, staat bekend om zijn explosieve stijl en heeft zes knockout op zijn naam staan.

'Vechters Bellator Birmingham', zaterdag 4 mei om 23.00 uur op Spike:

Lichtgewicht Main Event: Brent Primus (8-1) vs. Tim Wilde (12-3)
Lichtgewicht Co-Main Event: Ryan Scope (10-2) vs. Derek Campos (19-8)
Middengewicht: Fabian Edwards (6-0) vs. Falco Neto (11-9)
Weltergewicht: Raymond Daniels (0-1) vs. Jon Durrant (Pro-debuut)
#BellatorMMALive

Binnenkort | Nederlanders domineren MMA kooi in London
Daarna is het aftellen tot 22 juni. Dan komen zullen de Nederlandse MMA legends Melvin ‘No Mercy’ Manhoef, 'Miss Dynamite' Denise Kileholtz en ‘Dreamcather’ Gerard Mousasi in actie tijdens Bellator Londen. Het veelbelovende MMA talent Costello van Steenis staat in de prelim. Meer informatie volgt binnenkort via Spike.

De registratie van deze liveshow wordt in opdracht van Viacom's zender Spike geproduceerd door SouthFields.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers