Stefanie Sibma uit Berkel en Rodenrijs wint 1 jaar gratis leven dankzij Sky Radio

donderdag 24 januari 2019

Stefanie Sibma uit Berkel en Rodenrijs kan een jaar lang gratis leven dankzij Sky Radio. De Zuid-Hollandse won vanmiddag het finalespel van Leef 1 jaar gratis en kan het komende jaar genieten van een jaar zonder vaste lasten.

Het non-stop muziekstation betaalt heel 2019 haar huur of hypotheek, boodschappen, energie, kleding, benzine én een vakantie. Stefanie nam het in de spannende finale op tegen 19 finalisten, maar wist de pinpas met de juiste code te bemachtigen die haar de felbegeerde prijs opleverde.


Stefanie Sibma: 'Ik ben heel blij! Mijn moeder is vandaag jarig en ik heb haar meegenomen in de hoop dat het geluk zou brengen en dat heeft het gedaan. Het is een droom die uitkomt. Ik heb een pittig jaar achter de rug en ik kan deze geweldige prijs nu delen met alle mensen die er voor me zijn geweest, waaronder mijn oude buurvrouw. We gaan in ieder geval samen naar Londen.'

De afgelopen weken maakten luisteraars van Sky Radio iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de Sky Radio app of via de website. 20 deelnemers veroverden een plek in de grote finale, die werd gepresenteerd door Airen Mylene.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers