Sybrand Buma in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 4 mei 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

CDA-leider Sybrand Buma is samen met Europees lijsttrekker Esther de Lange te gast bij Rick Nieman. Nog 18 dagen tot de Europese verkiezingen, met welke plannen trekt het CDA Europa in?

Hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier heeft een uitgesproken mening over de klimaatmaatregelen en links populisme. Wordt er wel genoeg nagedacht over de gevolgen voor de economie? Zijn oproep: maak de economie niet kapot.

Margriet Sitskoorn, hoogleraar neuropsychologie van de Universiteit Tilburg, over haar nieuwste boek HersenHack. Daarin legt de breinprofessor uit hoe makkelijk ons brein te manipuleren is.

Presentator Ellie Lust is in 'WNL Op Zondag' te gast over haar populaire tv-programma's 'Ellie op Patrouille' en 'Opgelicht'. De voormalige politiewoordvoerder komt vertellen over haar tv-avonturen in Jordanië en Zuid-Korea.

'WNL Op Zondag', zondag 5 mei om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers