Tatum Dagelet en Hugo Haak op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 18 januari 2020

Zondag 19 januari zijn programmamaker Tatum Dagelet en Coach van het jaar 2019 Hugo Haak te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Tatum Dagelet, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is terug op tv met een nieuwe serie Van vader naar moeder. Daarin praat ze met kinderen over de gevolgen van een echtscheiding. Dagelet is zelf ervaringsdeskundige: ze is kind van gescheiden ouders en zelf gescheiden. Tatum Dagelet brak door als actrice in onder meer Amsterdamned. Daarna was ze onder meer als programmamaker te zien in het tv-programma 'Brutale Meiden'.

Hugo Haak, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is de bondscoach van de Nederlandse baanwielrenners. Bij de Spelen in Tokio, later dit jaar, hoopt hij met zijn sprintploeg meerdere medailles binnen te halen. De pas 28-jarige Haak was tot voor kort zelf baansprinter, maar moest stoppen vanwege fysieke problemen. Haak legde zich toe op coaching en met succes: vorig jaar werd hij verkozen tot Coach van het jaar.

In 'De Perstribune' signaleert mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor persoonlijke verhalen van kinderen op tv.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers