Team Daphne Deckers wint Sky's Christmas Tree For Charity 2016

woensdag 7 december 2016

Het jaarlijkse goede doelen-event Christmas Tree For Charity is vandaag gewonnen door Daphne Deckers en Sky Radio-luisteraars Emma Deckers en Nathalie, die zich als team hebben ingezet voor de Krajicek Foundation.

Het winnende team ontving €50.000,- zendtijd voor het goede doel om te besteden aan een radiocampagne op Sky Radio. Het 3-tal wist de winst te behalen met hun kerstboom die geheel in stijl van het goede doel was versierd, waarmee het door juryleden Fred van Leer en Manon Meijers als best versierde kerstboom werd beoordeeld. Naast Daphne Deckers streden ook Bracha van Doesburgh, Gers Pardoel, Renate Gerschtanowitz, Ronald de Boer en Wilfred Genee met hun teams om de felbegeerde prijs.


Daphne Deckers: 'In onze kerstboom hebben we 1 op de 8 ballen kapot gemaakt, omdat 1 op de 8 kinderen in Nederland in armoede opgroeit. Vandaag kunnen we wel zeggen dat scherven geluk brengen. €50.000,- aan zendtijd winnen met het versieren van een kerstboom, het is echt een ongelooflijk bedrag. De Krajicek Foundation heeft als doel 'geen kind buitenspel' en daar komen we hiermee weer een stap dichterbij.'

Goede doelen en teams
De deelnemende goede doelen en hun ambassadeurs van Christmas Tree For Charity 2016 waren:

- Bracha van Doesburgh en luisteraars Linda en Marinke namens Edukans;
- Daphne Deckers en luisteraars Emma Deckers en Nathalie namens de Krajicek Foundation;
- Gers Pardoel en luisteraars Erik en Cindy namens Villa Pardoes;
- Renate Gerschtanowitz en luisteraars Laura en Linda namens Unicef;
- Ronald de Boer en luisteraars Davita en Zamira namens Spieren voor Spieren;
- Wilfred Genee en luisteraars Martin en Régine namens Jeugdsportfonds.

Christmas Tree For Charity
In een strijd om de best versierde kerstboom van het jaar, zette 6 teams bestaande uit één bekende ambassadeur en twee luisteraars zich in voor een goed doel. De teams kregen in totaal 25 minuten om hun kerstboom zo mooi mogelijk en in stijl van het goede doel te versieren. Ook mochten de teams aan de vakjury, bestaande uit stylisten Fred van Leer en Manon Meijers, toelichten op welke wijze de boom bij het goede doel paste. Christmas Tree For Charity werd gepresenteerd door Marlayne Sahupala en de Sky Radio Kerstman. Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.

Over de Krajicek Foundation
1 op de 8 kinderen in Nederland groeit op in armoede en 12% van alle kinderen leeft in een gezin waar onvoldoende geld is voor sport. Veel kinderen in Nederland moeten het doen zonder een belangrijke basis. Een basis die voor veel kinderen vanzelfsprekend is: namelijk een veilige plek, dicht bij huis, om te spelen, te sporten en om vriendjes te maken. De Krajicek Foundation kiest voor een unieke aanpak: niet alleen Krajicek Playgrounds in aandachtswijken aanleggen i.s.m. gemeentes, maar kinderen juist ook intensief begeleiden. Op dit moment zijn er 114 Krajicek Playgrounds verspreid over heel Nederland waar dagelijks 4.250 kinderen sporten en spelen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers