Thierry Baudet (Forum voor Democratie) in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 14 september 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie is te gast bij Rick Nieman over het nieuwe politieke seizoen. Waar gaat de voorman van Forum voor Democratie zich het komende jaar hard voor maken? Ook gaat hij in op de commotie rond salafitische scholen.

Voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW geeft een vooruitblik op Prinsjesdag. Met de werkgeversvoorzitter bespreekt Rick Nieman de stand van het land en het bedrijfsleven. Wat staat er op het verlanglijstje van de werkgeversvoorman?

Opiniemaker en schrijver Elma Drayer schreef het boek 'Witte schuld'. Daarin geeft ze haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek'. Ook gaat ze in op het schrappen van de term Gouden Eeuw door het Amsterdams Museum.

Financieel journalist en econoom Erica Verdegaal over de gevolgen van een negatieve rente. Wat betekent dat voor de spaarrekening, de hypotheekrente en pensioenen. Zakenvrouw Jacqueline Zuidweg gaat in op de consequenties voor ondernemers.

'WNL Op Zondag', zondag 15 september om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers