Thomas en Michiel helpen kijkers met styling- en klusvragen via 'Eigen Huis & Tuin Helpdesk'

zondag 29 september 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

'Eigen Huis & Tuin' is al meer dan 25 jaar hťt klusprogramma op de Nederlandse televisie. Presentatoren Evelyn Struik, Tom Groot en Thomas Verhoef ontvangen dagelijks vele styling- en klusvragen van de kijkers, evenals Michiel de Zeeuw en de online stylisten op het 'Eigen Huis & Tuin Platform'.

Om de actieve klussers verder op weg te helpen opent 'Eigen Huis & Tuin' daarom de 'Eigen Huis & Tuin Helpdesk'. Vanaf zaterdag 5 oktober kan iedereen met een styling- en klusvraag contact opnemen met de helpdesk. Michiel de Zeeuw en Thomas Verhoef gaan, met een team van experts, aan de slag om de doe-het-zelver op weg te helpen en te voorzien van praktische oplossingen en antwoorden op simpele vraagstukken.

'Eigen Huis & Tuin' is op zaterdag 7 september van start gegaan met het 26e seizoen, vanuit de splinternieuwe homebase: de 'Eigen Huis & Tuin Boerderij' in de Bilt. In de eerste aflevering transformeerden Thomas en Tom de oude varkensschuur uit de 18e eeuw tot een prachtige, gezellige en functionele boerderij die dient als nieuwe thuisbasis voor het programma en waar voorbereidingen, ontwerpen en do-it-yourselfs nu ook worden uitgevoerd. Op de prachtige boerderij is er goed zichtbaar wat er aan voorbereidingen komt kijken bij de klussen van het 'Eigen Huis & Tuin'-team. De boerderij beschikt onder andere over een volledig uitgeruste klusruimte voor Thomas en een inspirerende tuinkamer voor Tom. Het is een plek vol inspiratie!

Niet alleen de boerderij is dit seizoen een nieuwe toevoeging in het programma, ook ligt de focus op een volledige huis- óf tuinmetamorfose per aflevering en is er meer aandacht voor styling en interieur, met behulp van wisselende ontwerpers en stylisten. En dit seizoen komen er natuurlijk wederom allerlei toffe ééndagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourselfs voorbij in 'Eigen Huis & Tuin'.

'Eigen Huis & Tuin Helpdesk': vanaf zaterdag 5 oktober
Nu de zomer ten einde komt is het tijd om het huis winterklaar te maken. Oktober is de perfecte maand om inspiratie op te doen en aan de slag te gaan. De website eigenhuisentuin.nl is hét platform vol wooninformatie en inspiratie van a-z, van lifestyle tot aan klussen, tuin inspiratie en tips&tricks over het doorvertalen van trends in je eigen interieur. Vanaf 5 oktober wordt dit platform uitgebreid met de 'Eigen Huis & Tuin Helpdesk', waar Thomas, Michiel en een team van experts een maand lang klaar staan om klussers te voorzien van styling en klus advies.

De 'Eigen Huis & Tuin Helpdesk' kun je bereiken via eigenhuisentuin.nl/helpdesk

'Eigen Huis & Tuin' wordt geproduceerd door Blue Circle. Het programma is elke zaterdag om 18.05 uur te zien bij RTL 4. De 'Eigen Huis & Tuin Helpdesk' is vanaf zaterdag 5 oktober geopend.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers