Toine van Peperstraten en Simon Cziommer op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 23 maart 2019

Aanstaande zondag 24 maart zijn presentator Toine van Peperstraten en oud-voetballer Simon Cziommer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Toine van Peperstraten, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is terug bij zijn grote liefde: de radio. Sinds februari presenteert hij voor WNL het programma ''t Wordt Nu Laat' op NPO Radio 2. Daarnaast is Van Peperstraten nog altijd actief als voetbalpresentator bij FOX Sports . In 'De Perstribune' vertelt hij ook over zijn inzet voor verstandelijk gehandicapten; Van Peperstraten is net terug van de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi.

Simon Cziommer, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, heeft een record op zijn naam staan: hij is de Duitser met de meeste Eredivisie-duels op zijn naam. De, in het Duitse Nordhorn geboren middenvelder, speelde in Nederland voor FC Twente, AZ, Roda JC, FC Utrecht en Heracles. Met het oog op de EK-kwalificatiewedstrijd Duitsland-Nederland laat hij zijn licht schijnen op de staat van het Nederlandse en het Duitse voetbal.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor de best beluisterde radioprogramma's van Nederland.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers