Train op de beste kersthits met 'Running Hits The Christmas Edition'

dinsdag 6 december 2016

Vanaf nu trainen hardlopers op de beste kersthits met de nieuwe hardloop-playlist 'Sky Radio Running Hits The Christmas Edition'.

Sky Radio lanceert de playlist speciaal voor alle hardlopers die zich in december niet laten weerhouden door de korte en koude dagen. In aanloop naar de feestdagen maken zij hun training nog leuker met de grootste kersthits als Last Christmas, Jingle Bell Rock en Do They Know It's Christmas. De nummers zijn op BPM gemixt en lopen perfect in elkaar door om de meest optimale work-out in de decembermaand te bereiken.


Naast grote klassiekers als Jingle Bells van Bing Crosby, Winter Wonderland van Dean Martin en Why Couldn't It Be Christmas Everyday? van Bianca Ryan, zijn ook hedendaagse kersthits zoals Hark! The Herald Angels Sing van Pentatonix te horen. 'Sky Radio Running Hits The Christmas Edition' is te beluisteren als stream via skyradio.nl, de Sky Radio app en als podcast.

Sky Radio biedt de beste hardloopmuziek in vier online hardloop-playlists, gericht op verschillende niveaus: Sky Radio Running Hits Starter (deze maand The Christmas Edition), -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. De vier playlists worden elke maand geüpdatet met nieuwe muziek.

Sky Radio The Christmas Station
Ook Sky Radio 101 FM staat nu als The Christmas Station weer geheel in het teken van non-stop kerstmuziek. De hele maand komen op het #1 non-stop muziekstation de populairste en meest bekende kersthits voorbij als All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey, Last Christmas van Wham! en Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers