'Wakker Worden op Vakantie' nieuw op TMF

maandag 16 juli 2007

TMF en GoGo Tours gaan als team samenwerken om met duizenden jongeren mee te reizen naar Chersonissos en Lloret de Mar. De twee nieuwe TMF VJ's Damien en Saar gaan naar de twee 'heetste' plekken van Europa en wij gaan ze volgen! Kijk vanaf 24 augustus naar TMF om te zien hoe jongeren daar helemaal losgaan en hoe de VJ's temidden van deze chaos een slaapplek moeten scoren.

<


STRONG>'Wakker Worden op Vakantie'
Wat gebeurt er als je twee TMF VJ's apart naar verschillende zomerspots laat gaan aan de Middellandse Zee en helemaal niets voor ze regelt of reserveert? Een hoop vreemde situaties, dat staat vast. Saar ontdekt de wondere wereld van Chersonnissos op Kreta en Damien duikt onder in Lloret de Mar in Spanje. Er wordt geen hotel voor ze geboekt waardoor ze zelf een slaapplaats moeten zien te vinden tussen jongeren die geen flauw benul hebben waar ze in hemelsnaam mee bezig zijn. In dit programma draait het om het slapen en wakker worden in het hotel of appartement van wildvreemde feestvierende Hollandse jongeren. Met behulp van wisselende vrienden moeten ze elke dag een nieuwe ludieke opdracht uitvoeren en met hen het woeste nachtleven verkennen. Wie van de twee gaat hier het best mee om? En wie maakt de gekste dingen mee?

Ultieme mix
'Wakker Worden op Vakantie' is een combinatie van de best scorende programma's van het afgelopen jaar op TMF: 'Wakker worden met Valerio' en 'Summerbase'. Met andere woorden: vakantiegevoel, vriendschap, strijd en alles doen wat je thuis niet mag.

Interactief
Voordat de uitzendingen op tv zijn kan je al live meegenieten van de avonturen van de VJ's via de TMF site die altijd up-to-date is door middel van foto's en filmpreviews. Naast het vinden van een slaapplaats krijgen Damien en Saar elke dag een opdracht die ze zo goed mogelijk uitvoeren. De opdrachten worden bepaald door de kijkers van TMF, die via de website www.tmf.nl/wakkerworden door kunnen geven wat ze de beide VJ's graag willen zien doen. Drop je opdracht en kijk hoe Damien die opdracht in Spanje uitvoert en hoe Saar het in Griekenland aanpakt! Degene die de opdracht het best uitvoert in zijn of haar land wordt bepaald door de internetbezoekers na de uitzending op TV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers