'Wereldreis op Wielen': een reis vol uitersten

zondag 6 januari 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

Na een korte stop van twee weken is vanaf maandag 7 januari om 21.30 uur bij SBS6 het vervolg van 'Wereldreis op Wielen' te zien, dat begint met de spectaculaire aankomst van de karavaan in Las Vegas.

Het bezoek aan deze beroemde woestijnstad zullen de avonturiers niet snel vergeten. Onder meer omdat het trailerpark waar zij verblijven opeens in een crime scene verandert.

Voor de 25-jarige zonnebankstudio eigenaar Sonny staat het bezoek aan Las Vegas in het teken van uitersten. Nadat hij zijn eerste optreden als DJ heeft gescoord wordt hij geconfronteerd met de onverwachte dood van een Amerikaanse buurvrouw op het trailerpark waar de karavaan verblijft. Wanneer de oorzaak van haar dood duidelijk wordt, roept dit bij Sonny veel emoties op, waaronder pijnlijke herinneringen aan zijn overleden vader. Gelukkig kan hij zijn nare ervaringen uit heden en verleden met de rest van de groep delen.  

Vader Bram en moeder Martine en hun twee dochters zullen zich het bezoek aan Las Vegas ook nog lang heugen, in zeer positieve zin. Nadat Bram aan het begin van de week geluk heeft in het casino, besluit hij samen met Martine om het geld te gebruiken om hun droom te realiseren. Zij vernieuwen hun trouwbeloftes in een over the top Vegas huwelijk, compleet in Elvis en Marilyn stijl, met hun kids en alle karavaan-leden als getuigen. Het is voor de hele groep de perfecte afsluiting van een bewogen periode.

In de afleveringen die volgen zetten Bram en Martine en hun kinderen, Ferry en Mariska en hun kinderen, het stel Sonny en Jaydi en de vriendinnen Lianne en Rinke hun reis over de Pan American Highway voort in de richting van Argentinië. Sinds hun vertrek uit Canada, ruim tien weken geleden, beleven alle groepsleden het ene na het ander bucketlist moment. Daarnaast proberen ze ook nog het geld te verdienen dat ze nodig hebben om hun reis te vervolgen.

'Wereldreis op Wielen', vanaf 7 januari wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers