Winfried Baijens en Quincy Owusu-Abeyie op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 25 januari 2020

Zondag 26 januari zijn presentator Winfried Baijens en de rappende oud-voetballer Quincy Owusu-Abeyie te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Winfried Baijens, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, vertelt in zijn nieuwe YouTube-serie Achter de headlines de menselijke verhalen achter het nieuws. De serie van de NOS is gericht op de jongere doelgroep. Baijens is vooral bekend als presentator van het 'NOS Radio 1 Journaal', het 'NOS Journaal' en is oud-presentator van het 'NOS Jeugdjournaal'.

Voetballer Quincy Owusu-Abeyie, de sportgast tussen 13.00 en 14.00 uur, maakte in 2005 een onuitwisbare indruk op het jeugd-WK in Nederland. Een carrière in het grote Oranje leek in het verschiet te liggen, maar inmiddels heeft Owusu-Abeyie zijn voetbalschoenen voorgoed opgeborgen en is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Onlangs presenteerde hij als rapper BLOW zijn eerste album: New Chapter.

In 'De Perstribune' signaleert mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor actualiteiten-tv voor jongeren.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers