'WNL Op Zondag' opent het nieuwe seizoen met VVD-politica Ankie Broekers-Knol

zaterdag 8 september 2018

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Ankie Broekers-Knol, voorzitter van de Eerste Kamer opent het politieke seizoen bij Rick Nieman. De prominente VVD-senator komt vertellen waar zij zich het komende politieke jaar hard voor gaat maken en kijkt vooruit op de komende verhuizing van het parlement.


Het is deze week precies tien jaar geleden dat zakenbank Lehman Brothers ten onder ging, het was het begin van een wereldwijde financiële crisis. In Nederland moet ABN-Amro gered worden. Voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink kijkt terug op die spannende dagen en geeft zijn visie op de huidige financiële wereld.

Dit weekend komt Sir Paul McCartney met zijn langverwachte nieuwe album Egypt Station. Dave von Raven, zanger en gitarist van The Kik, selecteert zijn favoriete McCartney en Beatles-fragmenten voor 'WNL Op Zondag'.

Het boek Fear van journalist Bob Woodward over het Witte Huis zorgt al voor rumoer voordat het verschenen is. JOVD-voorzitter Splinter Chabot en parlementair journalist Hugo Logtenberg  komen vertellen over hun passie voor politieke boeken.

'WNL Op Zondag', zondag 9 september om 9.30 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers