Zaterdag spannende live finale 'My Name Is Michael'

vrijdag 5 februari 2010

De Nederlanders Urvin en Mitchell en de Vlamingen Christophe en Pistice staan in de live finale van 'My Name Is Michael' op zaterdag 6 februari. Wie van deze vier mag Michael Jackson spelen tijdens de tributeconcerts in Nederland en BelgiŽ? Maar ook voor de eerder geselecteerde mini-Michael's Mika, Lulu, Romy, Laura en Annika wordt het een spannende avond, want wie gaat uiteindelijk op de premiŤreavond van de tributeconcerts optreden?

De afgelopen weken hebben de volwassen finalisten ruimschoots bewezen dat ze zowel de zangkwaliteiten als het danstalent in huis hebben waarmee ze de magie van de King of Pop weer tot leven brengen. Tijdens de opening van de liveshow vormen de vier volwassen finalisten één front op het nummer ‘Don’t Stop Till You Get Enough’ en zwepen ze het publiek op met adembenemende performences op ‘Billie Jean’, ‘They Don’t Care About Us’, ‘Dirty Diana’, ‘Man In The Mirror’, ‘Human Nature’, ‘Beat It’, ‘Smooth Criminal’ en ‘You Rock My World’.
 
Met hun optredens moeten zij zowel de deskundige juryleden, choreograaf Dan Karaty, zangeres Berget Lewis, singer-songwriter, Ronny Mosuse en theaterproducent Albert Verlinde als de kijker imponeren. Uiteindelijk heeft de kijker het laatste woord en bepaald via sms of telefoon wie de felbegeerde hoofdrol mag vertolken tijdens de ‘My Name Is Michael Tribute Concerts’.
 
Tevens verwennen de mini-Michael’s Mika, Lulu, Romy, Laura en Annika de RTL 4-kijker tijdens de finale met fantastische en ontroerende optredens. Hoewel ze elkaar gaan afwisselen tijdens de tributeconcerts, wordt deze avond bekend wie gestalte mag geven aan de jonge Michale Jackson tijdens de premièreavond.
 
Voorafgaand aan deze finale komt RTL 4 eerst met ‘De Weg Naar De Finale’, waarin te zien is welke weg de volwassen Michaels en de mini-Michaels hebben afgelegd vanaf hun eerste auditie tot aan de finale.

'De Weg Naar De Finale', zaterdag 6 februari om 20.00 uur op RTL 4.
'My Name Is Michael', zaterdag 6 februari om 20.20 uur op RTL 4.Lees ook:
Extra concerten 'My Name is Michael'

DOSSIER: My Name is Michael (vtm & RTL 4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers