Zorgminister Bruno Bruins bij Rick Nieman

zaterdag 21 september 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Zorgminister Bruno Bruins is te gast bij Rick Nieman. De minister voor Medische Zorg en Sport bespreekt komende week tijdens een een bijeenkomst van de VN zijn strijd tegen dure medicijnen. Ook komt de VVD-bewindsman vertellen over de Nationale Sportweek.

Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland, is te gast bij Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' komt de topvrouw van Shell vertellen over klimaatmaatregelen en de rol die Shell daarin zal gaan spelen. 

Misdaadverslaggever en schrijver Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politie Bond over de aanpak van narcoterreur en de mocromaffia. Hoe moet de internationaal georganiseerde drugshandel opgerold worden?

Rusland-correspondent en schrijver Pieter Waterdrinker over de Romanovs. Het verhaal van de door de Bolsjewieken vermoorde tsarenfamilie is aanleiding voor de musical Anastasia, een Netflix-serie en een expositie in de Amsterdamse Hermitage.

'WNL Op Zondag', zondag 22 september om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers