20 jaar 'Thuis': hoe het allemaal begon! (VIDEO!)

woensdag 23 december 2015

Eén viert feest! Exact 20 jaar geleden, op zaterdag 23 december 1995, liet het toenmalige TV1 'Thuis' los op Vlaanderen. Na een voorzichtige start groeide de serie uit tot de dagelijkse 'guilty pleasure' van meer dan een miljoen kijkers. TVvisie kijkt terug naar de allereerste aflevering.

Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Marianne Bastiaens (Lea Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx) zijn na 20 jaar nog steeds de vaste personages in de Eén-soap. Ook Jenny Verbeeck (Janine Bischops), Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck) en Ann De Decker (Monika Van Lierde) zijn er nog steeds bij, al verdwenen zij de afgelopen 20 jaar wel voor een bepaalde periode uit de populaire soap.

Vanavond viert Eén dit jubileum uitgebreid met een extralange aflevering en de special 'Nergens Beter Dan Thuis'. Maar hoe begon 'Thuis' destijds? Herbekijk het online! Terug naar zaterdag 23 december 1995 voor de allereerste aflevering van 'Thuis'!




Lees ook:
10 redenen waarom het 'Nergens beter dan THUIS' is
Geniet van de kerstclip van 'Thuis' - VIDEO
23 december kleurt 'Thuis'
'Thuis' neemt afscheid van Peggy Verbeeck
Jelle Cleymans stopt met 'Thuis'
thuisopeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers