Voorjaar VIJFtv: twee fonkelnieuwe programma's

dinsdag 24 januari 2012

VIJFtv nam het afgelopen najaar een hoge vlucht met haar eigen toppers 'Astrid in Wonderland' en 'Zo Man Zo Vrouw'. Bestemming Me-Time was nog nooit zo vlot bereikbaar, met dank aan Vlaamse Hollywooddiva Astrid Bryan, huisstilist Jani Kazaltzis, de dokters uit 'Grey's Anatomy' en 'Private Practice' en de grootste sterren in de mooiste Hollywoodfilms.

Daarmee bleef VIJFtv ook in 2011 de grootste Vlaamse vrouwenzender tussen 17.00 en 24.00 uur, de commercieel interessantste en belangrijkste uurschijf. En er is nog meer goed nieuws: het sterke najaar wordt gevolgd door een zo mogelijk nog sterker voorjaar met opnieuw twee nieuwe programma's. VIJFtv heeft tv-time definitief tot Me-time omgetoverd en blijft de vrouwen aan het scherm kluisteren. Elke avond kunnen dames heerlijk ontspannen, wegdromen, verwonderen en misschien zelfs iets opsteken. Bovendien heeft VIJFtv nog een grote verrassing: VIJFtv rijdt dit voorjaar naar de Vlaamse vrouwen met een knalroze glamtruck.


VIJFtv zoekt het deze lente dubbel zo vaak dicht bij huis met twee fonkelnieuwe lokale programma's. In 'Tour Deluxe' maakt stijlgoeroe Jani Kazaltzis Vlaanderen onveilig met zijn knalroze glamtruck, die van een grijze dag op kantoor een feest van formaat maakt. Jani weet zich goed bezig te houden de komende maanden, want in een nieuw seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw' haalt hij weer alles uit de kast om enkele doorsnee koppels te doen stralen als weleer - ideaal tv-voer voor vrouwen die willen ontspannen na een drukke werkweek.

En op vrijdag zien we nog meer bekende gezichten: ook dit voorjaar troont Astrid Bryan ons mee naar haar glamoureuze wonderland. Wedden dat ze samen met Den John en De Lau ook in 2012 de talk of the town wordt?

Jani's 'Tour Deluxe' wordt trouwens de hoeksteen van een volledig nieuwe dinsdag: fashion en feelgood zijn dé codewoorden. Later in het voorjaar gunt VIJFtv haar kijkers nog een inkijk in het reilen en zeilen aan een Vlaamse beautyschool. We volgen er de leerlingen, leerkrachten en hun proefkonijnen die net als VIJFtv maar één doel voor ogen hebben: vrouwen zich goed doen voelen.

Naast de vertrouwde en nieuwe Vlaamse programma's blijft VIJFtv haar kijkers verwennen met internationale successeries en de leukste films met de beroemdste Hollywoodsterren. VIJFtv houdt immers aan de intussen welbekende merken zoals de I Love Donderdagfilm en de VIJFtv-Klassieker. En ook de knappe dokters uit 'Grey's Anatomy' en 'Private Practice' zijn weer trouw op post op woensdag. Hun hachelijke operaties, moeilijke relaties en dramatische complicaties worden vanaf nu gevolgd door hoogvlieger 'Pan Am', de nagelnieuwe en veelbesproken serie over de bloedmooie stewardessen en aantrekkelijke piloten van de iconische luchtvaartmaatschappij Pan American Word Airlines.

VIJFtv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers